- Ved Snedker Øllegaard

Læringstårnet Giraffen

Unikt Dansk designet læringstårn, håndlavet på Fyn af snedker og pædagog.

 • Mange smukke farver.

 • Slidstærkte og rengøringsvenlige overflader.

 • Bedst i Test på Tigerspringer og Produktviden.

 • Lynhurtig værktøjsfri højdejustering.

 • Sikkerheden i topklasse.

 • Skildpadde skamlen passer under og giver større børn et sted at stå.

Giraffen

1.699,00 kr.

Unikt Dansk designet læringstårn, håndlavet på Fyn af snedker og pædagog.

 • Slidstærkte og rengøringsvenlige overflader.

 • Bedst i Test på Tigerspringer og Produktviden.

 • Lynhurtig værktøjsfri højdejustering.

 • Sikkerheden i topklasse.

 • Skildpadde skamlen passer under og giver større børn et sted at stå.

Produktionstid

Møblerne håndolieres efter ordre, så forvent 1 til 2 ugers leveringstid. 

Læringstårnet Giraffen er dansk design, håndlavet på Fyn. Møblet forener sikkerhed, ergonomi, funktionalitet, bæredygtighed og æstetik i et produkt.

Giraffen er designet til at barnet selv flytter giraffen omkring. Derved får du frie hænder og tid til klargøring af eks. madlavning. Afhængigt af motorikken kan barnet selv skubbe på møblet fra ca. 2 års alderen. Barnets selvhjulpenhed skaber stor glæde og frihed i hverdagen- både for dig og barnet der oplever selv at lykkedes.

Dimensioner
Højde: 90 cm fortil og 95 cm bagtil.
Bredde: 50 cm
Dybde: 44 cm når den står frit og 40 cm hvis forbenene stikker ind under køkkenskabene.

Læs mere

Skabt til børnefamilier

Giraffen tilbyder en ergonomisk og praktisk løsning for alle i familien. Den sikrer en behagelig og sikker oplevelse for både børn og voksne og fremmer samtidig børnenes selvstændighed og udvikling.

 • Den børnevenlige højdejustering gør det enkelt for flere børn at benytte det samme møbel. Dette gør det ikke kun praktisk, men også utroligt fleksibelt i en travl hverdag.
 • Med tre trin og ens trinsætning på 15 cm kan selv de mindste nemt komme op i møblet.
 • Magnus på 4 år skifter selv højden alt efter hvor højt han ønsker at stå og justerer den tilbage når hans lillebror skal op.
Giraffen - Læringstårn - Samvær og aflastning

Et møbel med sikkerhed for øje

Køkkenet er det farligste sted i hjemmet for vores børn. Derfor designede jeg Giraffen, for at undgå de såkaldte kombinationsulykker. Giraffen er skabt for at sikre, at børnene kan lege og udforske trygt og sikkert i køkkenet.

 • Giraffens fremskudte forben giver øget stabilitet, hvilket forhindrer læringstårnet i at vælte, når det trækkes fri af køkkenbordet.
 • Rygstøtten er forhøjet for at minimere risikoen for, at børn sætter sig op på den og laver farlige baglæns fald ned på gulvet.
 • Udfræsningerne i siderne er designet, så det er svært for børn at klatre for højt op, hvilket mindsker risikoen for faldulykker.
 • Jeg behandler møblet med en særlig olie, der øger friktionen og dermed mindsker sandsynligheden for, at barnet glider.

7 tips til at øge sikkerheden for børn i dit køkken

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så modtager du en PDF med 7 tips til at øge sikkerheden for dit barn i køkkenet. Foruden dette vil du modtage e-mails om mine produkter samt information og viden om produktion, pleje og nyheder.

Tilmeld nyhedsbrev

Intuit Mailchimp

Ekspertudsagn

Ergonomisk set, er det genialt, at MARSUS har tænkt over at stigningen er tilpasset børn. Sådan at der ikke kommer for stor belastning på barnets led, som det endnu ikke er klar til. Ydermere bibeholdes selvhjulpenhed og sikkerheden i læringstårnet.

Mie Kronbær
Børneergoterapi, OMFT-terapeut og mor til to

Mere end bare et møbel - det er en oplevelse.

Med Giraffen tilbyder vi ikke bare et møbel, men en mulighed for at integrere læring og leg på en sjov og inspirerende måde. Giraffen er barnets ven og en kilde til uendelige eventyr.

 • Med en elegant giraf-silhuet prydet på møblets side får du ikke kun et praktisk møbel, men også en smuk og legende tilføjelse til rummet.
 • Den slanke og attraktive profil tilføjer en følelse af charme og invitation til leg.
 • Jeg har valgt navnet "Giraffen" med omhu, da det symboliserer noget, børn kan relatere til. Det repræsenterer muligheden for at nå op og opdage verden fra en ny vinkel
 • Med navnet "Giraffen" bliver kommunikationen med børnene legende og enkel, hvilket gør interaktionen mere naturlig og indbydende.
 • Giraffen skaber en atmosfære af sjov og leg, hvor læring og udforskning bliver en naturlig del af hverdagen.

Bæredygtighed i centrum fra start til slut 

Vores unikke møbler produceres lokalt i Danmark, på Fyn, hvilket minimerer transporten og reducerer produktets CO2-aftryk. Foruden dette er bæredygtige tiltag en central del af MARSUS' DNA.

 • Alt det træ, jeg bruger, kommer fra bæredygtige skovbrug, hvilket betyder, at min produktion ikke medfører unødig skovrydning og bidrager til bevarelse af skovene.
 • Jeg anvender dansk producerede olier til overfladebehandling af mine møbler. Olien sikrer ned rengøring og vedligeholdelse af møblet og giver en tilpas friktion, så børn ikke glider på møblet.
 • Jeg bruger papirtape i stedet for plastiktape og sender vores møbler i fynsk producerede papkasser. Dette reducerer vores plastforbrug og sikrer, at vores emballage er genanvendelig og miljøvenlig.
 • Med disse bæredygtige tiltag sikrer vi i MARSUS, at vores møbler ikke kun er smukke og funktionelle, men også skånsomme mod miljøet og de fremtidige generationer.

Multifunktionel Skildpadde-skammel

 • Den fine skammel passer perfekt ind under møblet og tilføjer et ekstra trin, uden at optage ekstra plads i køkkenet. Ideelt, når børnene gerne vil være sammen og udforske køkkenet.
 • Skildpadden kan for de mindste bruges til trappetræning, hvor de sikkert kan kravle op og ned.
 • For de lidt større børn, kan den vendes om og bruges som vippe og for de største fungerer den som et balancebræt.
Skildpadden og Giraffen - Skammel og Læringstårn - I brug

Det praktiske

Læringstårnet er udviklet med afsæt i den europæiske sikkerhedsstandard EN 71-8. Det betyder bl.a. at den er stabil, at den ikke har skarpe kanter, at den ikke har hoved og fingerfælder, samt at det er svært for børn at kravle længere op end tiltænkt.

Giraffens dimensioner

 • Højde: 90 cm fortil og 95 cm bagtil.
 • Bredde: 50 cm
 • Dybde: 44 cm når den står frit og 40 cm hvis forbenene stikker ind under køkkenskabene.
 • Maksimal bæreevne: 50 kg

Bestil din Giraf

1.699,00 kr.

Produktionstid

Møblerne håndolieres efter ordre, så forvent 1 til 2 ugers leveringstid. 

Mangler din farve?

Jeg bruger farvede olier fra www.linolie.dk.

Olierne er håndlavet i Haderslev af Thor Grabow. Forelsker du dig i en af hans farver, så kontakt mig på rasmus@marsus.dk og vi finder en løsning.

Ofte stillede spørgsmål

 1. Støtter udviklingen: Læringstårnet skaber en sikker og ergonomisk platform, der giver dit barn mulighed for at deltage i dagligdags aktiviteter på en interaktiv måde. Dette stimulerer barnets sanser og motoriske færdigheder fra en tidlig alder.

 2. Fremmer selvstændighed: Ved at tillade barnet at være aktivt involveret i køkkenaktiviteter og andre daglige opgaver, fremmes dets selvstændighed og selvtillid. Barnet kan eksperimentere og udforske på egen hånd under sikre forhold.

 3. Skaber fælles oplevelser: Ved at inddrage dit barn i madlavning eller andre aktiviteter, der normalt udføres af voksne, skabes der værdifulde fælles oplevelser og styrkes båndet mellem barn og forældre.

 4. Lang levetid og justerbar: Læringstårnet Giraffen er designet til at vokse med dit barn. Dets justerbare platform gør det muligt at tilpasse højden i takt med, at barnet vokser, og dets robuste konstruktion sikrer, at det kan bruges i mange år fremover.

 5. Sikkerhed og stabilitet: Med en solid konstruktion og et design med fokus på sikkerhed, giver læringstårnet Giraffen forældre ro i sindet, mens barnet udforsker og deltager i aktiviteter på køkkenbordet eller andre steder.

Samlet set er et læringstårn som Giraffen en investering i dit barns udvikling og trivsel, der skaber en positiv og interaktiv læringsoplevelse i hjemmet.

Du skal vælge læringstårnet fra marsus.dk, fordi det er det mest sikre og ergonomiske valg for dit barn. Hertil får du et dansk designet snedkermøbel, med en lang levetid, som er produceret med fokus på bæredygtighed. Læringtårnet er både vurderet bedst i test på tigerspringer.dk og på produktviden.dk.

Læs anmeldelserne her

Min søn Alfred har mestret læringstårnet fra han var 11 måneder, og endnu ikke kunne gå. Det afhænger derfor af dine børns færdigheder og deres individuelle udvikling. Vi anbefaler dog børnefamilier at købe et læringstårn, når deres børn er omkring 1 år.

Snedker Øllegaard ApS

TLF: 25327664

Rasmus@marsus.dk

CVR: 40403124